Naslovnica ŽIVOT EVO KAKO OVO PROMENITI: Zdravo telo ima frekvenciju od 62-78 MHz, a...

EVO KAKO OVO PROMENITI: Zdravo telo ima frekvenciju od 62-78 MHz, a razboljevanje počinje na 58 MHz

[adsenseyu2]

ulje-bundeva

Čak i naučnici danas priznaju da etarska ulja poseduju neverovatnu moć za zaustavljanje raka.

Zdravo telo ima frekvenciju od 62-78 MHz, a razboljevanje počinje na 58 MHz. Tokom testiranja frekvencije tela i frekvencije etarskih ulja, otkriveno je da šolja kafe smanjuje frekvenciju osobe sa 66 MHz na 58 MHz za samo 3 sekunde. Potrebno je tri dana da se frekvencija vrati u normalu.

[adsenseyu1]

Druge studije su pokazale da negativne misli smanjuju frekvenciju u proseku za 12 MHz. Pozitivne misli podižu frekvenciju u proseku za 10 MHz.

Proučavanjem najpopularnijih etarskih ulja današnjice, kao što su menta, đumbir, limun, grejpfrut, jasmin, lavanda, kamilica, timijan, ruža i cimet, naučnici su otkrili da ona mogu da se izbore protiv raka. Naučnici su testirali antibakterijska svojstva i toksikologiju protiv ćelija raka kod ljudi.

Brus Tainio sa Univerziteta Istočni Vašington je razvio uređaj za praćenje frekvencije koji prati frekvencije etarskih ulja i njihov efekat na frekvenciju ljudi.

„Rak nastaje kada dođe do poremećaja DNK koda u jezgru ćelije“, rekao je imunolog Mahmud Suhail. On je naveo da neka etarska ulja mogu da sprovedu resetovanje DNK koda.

Ima jako puno etarskih ulja u slobodnoj prodaji, ali mnoga od njih su lošeg kvaliteta i sintetske proizvodnje. Pozitivan efekat na zdravlje imaju samo etarska ulja koja su napravljena 100% prirodnim putem.

[adsenseyu4]

Dr Robert O. Beker je rekao da električna frekvencija ljudskog tela govori mnogo o zdravlju te osobe. Čak je i Nikola Tesla govorio da bismo, ako bismo uspeli da eliminišemo uticaj spoljnih frekvencija na naš organizam, postali otporniji na bolesti. Dr Oto Varburg je dobio Nobelovu nagradu za otkriće da ćelije ljudi imaju električni napon.

Činjenica je da neke frekvencije mogu sprečiti razvoj bolesti, a da neke mogu i da ih unište. Supstance na većoj frekvenciji će uništiti bolesti na nižoj frekvenciji.

Treba napomenuti da se frekvencije terapeutskih etarskih ulja kreću od 52 do 320 MHz.

Etarska ulja cimeta, timijana, kamilice i jasmina mogu uništiti između 93% i 97% ćelija raka dojke.

Etarsko ulje kamilice ima moćna antioksidativna svojstva, jača čak i od antioksidativnih svojstava lavande, timijana, ruzmarina, žalfije i mente.

Još jedno moćno etarsko ulje jeste etarsko ulje tamjana. Ono efikasno uništava ćelije raka jer sadrži monoterpene, jedinjenja koja ubijaju ćelije raka na početku njihovog razvoja, sprečavajući njihovo napredovanje. Dr Suhail navodi da ima najmanje 17 aktivnih agenasa u etarskom ulju tamjana.

[adsenseyu1]

Jedna žena iz Long Biča je rekla da je njenom mužu ostalo šest meseci života. Ona je zatim nabavila 100% prirodno etarsko ulje tamjana i mazala mu ga na delu stomaka iznad jetre i malo pod jezik svakog dana.

Kada su sledeći put otišli kod lekara, saznali su da se tumor čudotvorno smanjio. Za par meseci se tumor toliko smanjio da je lekar pristao da ga hirurški odstrani. Čovek je danas živ i zdrav i uživa zajedno sa svojom porodicom.

Petogodišnja devojčica sa tumorom mozga je primenjivala ulje tamjana i ulje sandalovine i potpuno se izlečila.

Žena po imenu Džeki Hogan je imala rak bešike i izlečila se pomoću etarskog ulja tamjana. Druga žena je izlečila rak pluća. Treća žena je izlečila degeneraciju kosne srži i policitemiju.

Etarska ulja takođe mogu da izleče i rak dojke, rak materice, leukemiju, rak grla, rak pankreasa, rak prostate, kao i rak kože.

Webtribune.rs[adsenseyu5][adsenseyu5]