Naslovnica ŽIVOT 7 najboljih prirodnih lekova svih vremena, za tumore i kancer

7 najboljih prirodnih lekova svih vremena, za tumore i kancer

[adsenseyu2]

doctor writes a prescription for tablets. in the doctor's office

Mnogi alternativni lekovi koji su efektivni protiv raka nisu profitabilni niti se mogu patentirati, a oni koji ih promovišu bivaju proganjani kako bi veće farmaceutske kompanije održale svoj monopol.

Pred vama je 7 najboljih lekova protiv raka i alternativnih lekara koji su suzbijeni od strane mejnstrim medicine.

 1. „Ludak koji je izlečio rak“, tako je glasio naslov članka koji je novinar Džejms Burke poslao magazinu Esquire pred Drugi svetski rat, ali koji nikad nije objavljen. Esquire je umesto toga poslao Burkea u Dalas, Teksas, kako bi pronašao i razotkrio tobožnjeg prevaranta Harija Hoksija, ludaka koji je izlečio rak.

Kada se našao u Hoksijevoj klinici u Dalasu, Burke je bio impresioniran oporavkom pacijenata i Hoksijevom velikodušnošću, koji je pomagao svima nezavisno od finansijske situacije. On je izlečio mnogo više pacijenata nego što bi to mejnstrim medicina ikada postigla.

[adsenseyu1]

Hari se decenijama borio protiv mejnstrim medicine, pri čemu je čak dobio i veći slučaj na sudu. Ipak, do 1960. godine, sve njegove klinike su ugašene, zbog čega je Hari primoran da otvori kliniku u Tihuani, Meksiko, gde klinika radi i danas.

On je za lečenje raka koristio tonik i pastu napravljene od biljke Sanguinaria canadensis, cink hlorida i antimon-sulfida. Ovaj lek je veoma uspešan u lečenju raka kože.

 1. Tehnike i formule dr Stanislava Berzinskog su godinama lečile decu sa rakom mozga.

Zašto ga onda ganjaju državne i federalne agencije? Da li napori za zatvaranje klinike Berzinskog u Hjustonu, Teksas, „dokazuju“ da su njegove metode u stvari pokušaj farmaceutskih kompanija da ukradu njegove patente?

On je za svoj tretman koristio antineoplastone, koji predstavljaju deo prirodnog biohemijskog odbrambenog sistema.

 1. Dr Maks Gerson je otkrio nutritivni pristup sa detoks merama koje su izlečile mnoge ljude od raka. On je počeo da koristi svoje tehnike u Evropi za lečnje tuberkuloze, ali je otkrio da iste tehnike deluju protiv raka.

Njegovi podvizi u Americi su postali poznati četrdesetih godina, a njegova stopa uspešnosti je zasmetala farmaceutskim kompanijama.

[adsenseyu4]

Dr Gerson je anatemisan, njegovi klinički dokumenti su ukradeni, a sumnja se i da su pokušali da ga ubiju arsenikom.

Zatim je njegova ćerka Šarlota otvorila kliniku u Tihuani i pridružila se drugim isceljivačima koje je proterala medicinska mafija.

Gersonova terapija podrazumeva konzumiranje sveže ceđenih sokova, sirove i čvrste hrane i svodi se isključivo na organsku i vegetarijansku hranu.

 1. Rojal Rejmond Rajf, poznatiji kao Roj Rajf, bio je američki naučnik i pronalazač „univerzalnog mikroskopa“ koji je omogućavao korisnicima da vide čak i žive viruse. Tokom elektronske mikroskopije ovi mikrobi bivaju ubijeni. Ovo je omogućilo mikrobiolozima da potvrde pleomorfizam.

Roj je zatim kreirao sistem radio talasa za uništavanje mikroba u ćelijama raka, podešavajući njihove smrtonosne frekvencije tako što je pratio reakcije pod univerzalnim mikroskopom.

Među njegovim izumima nalazi se i helijumska plazma lampa.

[adsenseyu1]

 1. Pečurke čaga (Inonotus obliquus), koje rastu na drveću breze su pokazale jaka antikancerogena svojstva. One sadrže visoku koncentraciju betulinske kiseline koja toksično deluje na ćelije raka.

Pored betulinske kiseline, pečurke čaga sadrže sterole, flavonoide, polisaharide, polifenole, vitamine i minerale. Beta glukani su sastojak pečuraka koji je najviše odgovoran za pojačanje imune funkcije.

 1. Dr Oto Varburg je pre 50 godina dobio Nobelovu nagradu za oksigenaciju sa vodonik-peroksidom, pošto ćelije raka ne mogu da prežive iznenadan porast kiseonika.

To se može postići korišćenjem 35% vodonik-peroksida razblaženog u destilovanoj vodi, što možete i sami napraviti kod kuće. Mnogi sipaju šolju 35% vodonik-peroksida u kadu punu tople vode i potope se u kadu oko 20-30 minuta.

 1. Ulje od kanabisa se pokazalo kao veoma uspešno za lečenje raka, čak i među pacijentima koji su jako bolesni.

To je glavni razlog zašto se kanabis (marihuana) legalizuje u sve većem broju američkih država.

Dokazano je da medicinski kanabis:

 • zaustavlja širenje HIV-a
 • usporava napredovanje Alchajmerove bolesti
 • usporava širenje ćelija raka
 • ublažava bol
 • sprečava ili pomaže kod zavisnosti od opijata
 • suzbija depresiju, nervozu i ADHD
 • leči epilepsiju i Turetov sindrom
 • pomaže kod neuroloških oštećenja poput potresa mozga ili šloga
 • sprečava slepilo koje uzrokuje glaukom

Webtribune.rs

[adsenseyu5][adsenseyu5]

[adsenseyu2]