Vojna tajna SAD: Pentagon krije, Anunaki dolaze

bdhgrff67

Na osnovu razgovora sa osobom koja ima kontakte u Pentagonu, jasno je da postoji mogućnost da se Anunaki, sumerski bogovi, vraćaju na Zemlju.

Veze između Anunaki civilizacije i kometa ISON i Enkeove komete

U iščekivanju susreta sa dve komete, čovek se prosto mora zapitati zašto te komete nose naziv ISON i Enkeova kometa.

Reč „on“ je povezana sa rečju „An“, koja se izgovara „on“, kao što je slučaj u rečima Anunaki i Anu (ON-nu). Anu je bio jedan od Anunaki vođa. U reči ISON, prefiks IS je povezan sa Isisom, karakterom iz folklora, koji se poistovećuje sa Inanom i sumerskom boginjom Ištar. Dakle, ako podelite reč ISON na IS+ON, dobićete Ištar.

Ime Enke je poznato svima onima koji su se bavili izučavanjem Anunaki civilizacije. Enki je bio sumerski bog koji je postao poznat i kao Ea. Između ostalog, zato engleski naziv za našu planetu (EArth) počinje upravo ovim slovima. Enki je bio božanstvo zanata, nestašluka, vode, morske i jezerske vode, inteligencije i stvaralaštva.

Da li NLO na nebu iznad zapadnog dela planete ukazuje na dolazak Anunakija?

Mnogi koji su videli anomaliju na nebu nazivaju je neidentifikovanim letećim objektom jer u tom delu nebeskog svoda ne postoji ni jedna veća zvezda, niti vidljiva planeta. Neki smatraju da bi ovaj NLO mogao biti svemirski brod Plejadijanaca ili Arkturijanaca, ali ima i pretpostavki da taj objekat predstavlja povratak Anunakija.

Kao što mnogi snimci zabeleženi širom sveta pokazuju, ovaj NLO menja svoju boju i veličinu. Na objektu su primetni različiti sveti geometrijski oblici, a boja objekta se povremeno menja.

Ukoliko se ispostavi da to zaista jeste dolazak Anunakija, očekujte da će se vlade mnogih zemalja potruditi da aplikacije poput SkEye i Stellarium odjednom registruju novu zvezdu, i to zbog jednog prostog razloga – da se prikrije činjenica da nismo sami u ovoj galaksiji ili univerzumu.

Za neke će mogućnost da vanzemaljci postoje biti preveliki zalogaj. Drugi će se okrenuti poricanju, ali sigurno ima i onih koji se usuđuju da misle široko i koji su sposobni da prihvate nove mogućnosti bez straha, čak i onda kada ih ne razumeju.

Webtribune.rs