Veliki godišnji horoskop za 2021. godinu

OVAN

Vidljivo je da se neki od vaših dugogodišnjih ciljeva i ambicija mogu ostvariti. Osim toga, bićete blagosloveni pozitivnom kosmičkom energijom kada su u pitanju ljubavi i odnosi sa partnerom. Vaše misli i vibracije koje širite oko sebe će sigurno biti pozitivne. U celini, vaše mentalne, fizičke i emocionalne mogućnosti biće na visokom nivou u 2021. godinu.

Sredinom 2021. godine određene planetarne situacije mogu da vam donesu neke nove izazove u karijeri i vašem daljem napretku. Tokom ovog perioda posebno bi trebalo da kontrolišete svoje negativne misli, da ih izbegavate i da ih transformišete u pozitivne. U ovom periodu mogli bi vam se vratiti prijatelji koji su vam ranije zbog nečega okrenuli leđa. Zato nemojte uzimati razne kritike i osude previše ka srcu. Pronađite pravi balans između vašeg ličnog i profesionalnog života. Postavite sebi uzvišene ciljeve i približite im se, bez obzira koliko oni sada izgladaju udaljeno od vas.

Kada su finansije u pitanju, neke finansijske situacije će kontrolisati vaš život tokom 2021. godine i trebali biste biti spremni za nekoliko iznenađenja na ovom polju. Jako je neophodno da upravljate kako treba vašim troškovima i da živite u skladu sa vašim prihodima. Ako se ne budete pridržavali ovoga, možete napraviti nered u svom životu. Tokom godine, Ovnovi će se suočavati sa mnogim odlukama. Izbori i rešenja za koje se odlučite, iako će biti pod uticajem plaeta, na kraju će biti na vama i oni će definisati ovu godinu za vas.

Jupiterov uticaj će takođe uticati na vaš porodični život ove godine. Ovo može učiniti da se osećate više razigranim, što može pozitivno uticati na odnose koje imate sa decom ili ostali mlađim članovima familije i rođacima. Međutim, to ne znači nužno da je 2021. pravo vreme za to da imate više dece. Ako već imate decu, jednostavno pokušajte da provodite više vremena sa njima.

Godina 2021. će za Ovnove biti godina dobrog zdravlja i veselog raspoloženja. Međutim, držite na oku manje tegobe koje se budu pojavljivale i budite umereni prema vašim prehrambenim navikama i vežbanju. Mars bi mogao dovesti do povremenih zdravstvenih problema kojima bi trebalo odmah da se posvetite. Nemojte biti nesmotreni i opušteni kada je u pitanju vaše zdravlje u ovom periodu.

Nemojte se naprezati ni psihički ni fizički. Držite se sporta i rekreacije, ali nemojte se previše naprezati i ići preko vaših mogućnosti. Periodično opuštanje i odmor su vam krajnje neophodni. Vi ste poznati po tome da volite preterano da radite, ali sad nije vreme za to. Treba da razvijete dobar imunitet. Obratite pažnju na prirodne biljne preparate a manje pribegavjte hemijskim lekovima. Trebalo bi da napravite ravnotežu između posla, odmora i zabave.

BIK

Ova 2021. će svakako pomoći Bikovima u njihovom kako profesionalnom tako i ličnom napretku. Događaji koji se budu odvijali tokom ove godine će vam dati podršku za zdrav i srećan život. Naćiće se mnogo pozitivnih vibracija koje će vam pomoći u jačanju vaše veze i odnosa sa drugim osobama. Međutim, vi ćete morati da shvatite vrednost posvećenosti u vašem odnosu sa partnerom. Pored toga, trebali biste biti oprezni prema promenama raspoloženja koja su moguća tokom godine. Planetarne situacije će i dalje podržavati vaš profesionalni život u 2021. Videće se vaš rast u pogledu znanja i razvoja vaše ličnosti tokom ove godine a biće vam vrlo dobro i u oblasti karijere.

Bićete u stanju da pronađete nove i kreativne načine da uradite stvari kako treba što će vam svakako pomoći. Verovatno ćete videti dobrobit za sve vaše poduhvate koje ste preduzeli. U 2021. godini možete otkriti potrebu da prihvatite neke određene promene kao i da prihvatite nove mogućnosti koje vam se pružaju. Tvrdoglavi i stameni Bik možda će smatrati ove zadatke teškima, ali drugi će biti u blizini da vam pruže potrebnu pomoć i podršku tokom cele 2021.godine.

Ne bojte se da zatražite pomoć od nekoga ili da vi drugim pružite pomoć. Budite ljubazni što češće možete i bićete nagrađeni za to. Venera će biti u Jarcu od početka godine do početka marta, što će vam pomoći da oživite i pojačate svoj društveni život. Verovatno ćete steći nove prijatelje na osnovu sličnih interesovanja i hobija koji vas povezuju.
Ovo je sjajno vreme da putujete ili da preko Interneta steknete nove prijatelje. Ako imate rodbinu koju niste videli, 2021. godina je sjajna godina za ponovno povezivanje i provođenje vremena sa njima. Biće vam lepo. U 2021. godini verovatno će se proširiti i vaša porodica. Ovo bi moglo da uključi stupanje u brak ili rođenje deteta.

Rečeno je da će Mars biti u Vagi otprilike do prve polovine 2021. Ovo će učiniti vaš posao stresnijim, a što može imati negativan uticaj na vaše mentalno zdravlje. Srećom, bićete blagosloveni i visokim nivoima potrebne energije koja će vam u mnogome pomoći. Iskoristite ovu dodatnu energiju da biste se opustili kako treba i zabavili raznim aktivnostima koje će pomoći da se smanji i suzbije nivo stresa. Sve ovo ima da napravi čudo kad je u pitanju poboljšanje vašeg mentalnog zdravlja.

Planeta Venera će biti ta koja će vam pružiti toliko potrebno emocionalno povezivanje sa partnerom ili voljenom osobom sa kojima ćete biti prezadovoljni tokom ove godine. Pošto će vaša vladajuća planeta Venera biti u jednom periodu 2021. godine u retrogradnom kretanju, to će snažno uticati na one rođene u znaku Bika, posebno u ličnom sektoru i sektoru vaših veza. Venera će biti retrogradna od 19 Decembra 2021, pa do 13 Januara 2022.

BLIZANCI

Vi ste nemirni i stalno u pokretu i ova godina vam nudi veliku šansu da oslobodite vašu energiju na najbolji mogući način po vas. Pogotovo je povoljno vreme da unapredite i poboljšate vaše znanje i veštine. Ova 2021. godina dolazi sa mnogim promenama, i to uglavnom u vašem društvenom životu. Obavezno svoje najbolje prijatelje držite blizu sebe ali isto tako nemojte se ustručavati da se oslobodite prijateljstva koje vam nanosi štetu i ne prija vam. Provodite što više vremena sa porodicom i ljubavnim partnerom. Ako vaš društveni život bude kako treba, tada će vam i cela 2021. godine proteći u najboljem redu.

Ovo će biti veoma specijalna godina u kojoj ćete biti zadovoljni uz podršku srećne zvezde. godina u kojoj ćete biti srećni uz podršku sreće, pa će čak i mnogo manje prepreka koje su vas dosada pratile. Ovo će biti godina u kojoj će Blizanci staviti tačku na mnoge stare stvari i početi iznova.

Vaša ljubavna veza će ove godine imati podršku Marsa i Venere, tako da će svi problemi u njoj biti rešeni. Uticaj Marsa će vam pomoći da zadržite dobrim svoje zdravlje tako što će vas prisiliti da vežbate. Mars će biti u Vagi otprilike u prvoj polovini 2021. godine, pa do kraja jula.

Ova 2021. godina trebala bi biti prilično dobar period kada je u pitanju opšte zdravstveno stanje Blizanaca. Iako ste se možda poslednjih godinu dana osećali iscrpljeno, ove godine bićete u vašem najboljem izdanju, a sve zahvaljujući jačanju Marsa.

Jupiter ove godine ima veliki uticaj na vaš znak. Donosi vam i fizički i mentalni rast. Ovo vam može pomoći da poboljšate svoje mentalno zdravlje i povećate svoje znanje nekim dodatnim obrazovanjem.

Zbog Venere koja će vas obasjavati milosti u 2021. godini bićete veoma srećni u ljubavi i ovo će biti sjajna godina za vaš ljubavni život. Ali ipak, to vam neće doći bez izvesnog napora. Jedna zanimljiva ljubavna situacija mogla bi se dogoditi u Januaru. Možete naići na nekoga ko vam neće odmah upasti u oči, ali će vam dugo ostati urezan u umu. Ako to vi odlučite, moguć je nastavak ove veze. Ali treba da znate da veza može da bude kao prava oluja, ali ona od koje možete mnogo da naučite o sebi.

Sa sentimentalne tačke gledišta, Blizanci će se 2021. godine radije usredsrediti na sebe, a manje na vezivanje dugotrajne veze. Međutim, oni će biti osvajači, avanturisti i više će voljeti fizički odnos i one veze koje ne uključuju bilo kakve obaveze prema partneru.

RAK

Tokom godine ćete videti napredak u svim oblastima vašeg života. Nemojte se držati nekih svojih starih tvrdokornih navika koje su kočile vaš napredak u životu. Više vremena posvetite sebe, pre nego da se brinete o drugima, čemu ste skloni. Već ste dovoljno toga učinili za druge, sad ste vi na redu, jer vam se osmehuju nebrojene mogućnosti. Izbegavajte ishitrene odluke, bilo da je reč o rešavanju finansijskih ili zdravstvenih problema.

Uticaj Jupitera videće se u vašim ambicijama i uspehu u životu. Mars i Venera će vas učiniti romantičnim i senzualnim u vašim vezama tokom ove godine. Mars će se takođe pobrinuti za vaše zdravlje i vitalnost. Ne dozvolite da neke spoljašnje snage utiču na vas ako želite da uspete ove godine. Morate biti vredni i fokusirani. Sve ovo može biti malo stresno i fizički iscrpljujuće ali na kraju će se isplatiti.

Ove godine ćete se verovatno suočiti sa nekim promenama u vašem društvenom životu zbog uticaja različitih planeta, uključujući tu i Plutona. Pluton je u znaku Jarca od 2008. godine i ostaće još neko vreme u ovom znaku. Ovo vas stalno gura da obnovite neke stare veze. To se može ticati i posla i ljuabvnih veza, kako onih romantičnih tako i onih čisto platonskih.

Ekstremno kretanje planeta kroz znakove u 2021. godini doneće i jedno i drugo, i komplikacije i razne mogućnosti. Promena je neizbežna. Iako promena nije po meri jednog Raka, moraćete da se prilagodite. Ako u tome uspete, ova godina vam može biti predivna.

Godina 2021. pokazaće se veoma zanimljivom za ljubav i romantiku i trebalo bi na nju da gledate kao neku vrstu izleta. Ovo će biti svojevrsno putovanje kroz istoriju vašeg romantičnog života. Na kraju putovanja imaćete jasnu sliku kuda on ide. U Januaru 2021. godine mogu se dogoditi neke pojave koje će vas podsetiti na vašu prvu simpatiju.

Ovo bi moglo imati mnogo oblika, možda čak i ponovno uspostavljanje kontakta sa tom osobom. Verovatnije će vam se desiti neka vrsta podsećanja iz prošlosti, a okidač za to može biti miris koji osetite u vazduhu, neka izgovorena reč ili prizor koji će vam vratitei sećanje.
To će kod vas pokrenuti pravu poplavu emocija i sećanja, trenutno vas povezujući sa vašom prošlošću. Prepustite se tim lepim uspomenama i uživajte u njima. Neko specifičan iz vaše prošlosti će se ponovo pojaviti u martu 2021. Ovo ne mora biti neki stari ljubavni plamen, ali ta osoba će vas podsećati na mnogo toga što ste nekada voleli, ali od čega ste bili odustali. Držite svoj um otvorenim za sve sa kojima ste se upoznali u martu i aprilu.

Sve ukazuje da je 2021. godina pravo vreme da se usredsredite na svoje duhovno i mentalno zdravlje. Neptun ima veliki uticaj na vaše mentalno zdravlje ove godine i podstiče vas da poboljšate svoju duhovnost. Obezbedite sebi potrebno vreme da ponovo otkrijete ono što vam osvetljava i podiže vaš duh, čak i ako niste nešto posebno religiozni. Obavezno slušajte svoju intuiciju.

Planetarna poravnanja za 2021. godinu obećavaju Rakovima dobro zdravlje i bodriće ih kroz čitavu godinu.

LAV

Ove 2021. godine lavovi bi mogli da stvore neke nove veze, kako u ličnom tako i u profesionalnom životu koje bi mogle u mnogome da vam pomognu u vašem budućem napredovanju. Povoljne prilike vam dolaze bez mnogo traženja, treba da ih iskoristite, jer tako dobri periodi se ne pojavljuju često. Ovo je godina kada ćete biti vrlo uvereni u svoje odluke koje budete donosili. Iako vam ovo može pomoći da donesete neke posebne odluke, takođe ćete morati da budete na oprezu da ne bi postali previše tvrdoglavi i nefleksibilni na svoju štetu. Ove godine iskusićete duboku emocionalnu vezanost za svoje voljene, bićete vezani za svoje korene i težićete porodičnim vrednostima.

Tokom 2021. godine vaša profesionalna pitanja biće u prvom planu. Imaćete ohrabrenje za vaše ambicije u karijeri. Možda ćete biti unapređeni na viši položaj, a u vidu je i povećanje plate. Planetarni aspekti mogu da šalju neke oprečne signale u vezi sa vašom budućnošću u toku 2021. godine. Ljubavni život će biti prepun pomešanih emocija, a vi morate biti oprezni u vezi sa svojim društvenim interakcijama i da ne odgovarate na potencijalne sukobe. U ovoj godini možete doneti neke ključne odluke koje mogu promeniti tok vašeg života. Trebalo bi da izbegavate preteranu emotivnost i impulsivnost. Možda ćete se suočiti povremeno sa komplikovanim periodima, ali bićete sposobnit da hrabro izađete iz njih.

Generalno gledano, planete su u 2021. godini povoljno postavljene, tako da za Lavove ne bi bilo većih zdravstvenih problema. Ipak, početkom godine vaše zdravlje može biti suočeno sa nekim problemom. Pokušajte da smanjite stres tokom ovog vremena, a sa smanjenjem stresa smanjiće se i simptomi.

U ovoj 2021. godini ako ste u ozbiljnoj vezi, onda vam možda predstoji i ulazak u brak. Ako je takva situacija, najbolje je da planirate svoje venčanje negde između aprila i septembra.

U Martu 2021. godine u vaš život može ući neki stranac koji će vas fascinirati. Vaš susret sa tim strancem, u vašem srcu i glavi će da izazove pravu zvonjavu. Možda će vas privlačiti romantično ili fizički, ali kako god, bićete zaista očarani i fokusirani na njega.

Prema tome, 2021. godina biće savršena godina da širom raširite svoja romantična krila. Zvezde su tu iza vas i paze bila šta da radite, one znaju da ste ljubavnik sa svrhom, jer vi pokazujete svetu kako se to radi. Slobodno volite i idite u budućnost znajući da činite dobro.

DEVICA

Ovo može biti važna godina za prevazilaženja nekih neuspeha iz prošlosti i to stalnim napornim radom i istrajnošću. Ponekad ćete možda voleti da se osamite da bi ste mogli dublje da razmislite o raznim pitanjima u svom životu i takva osećanja će se snažno manifestovati tokom poslednjeg dela godine. Ovaj proces će vam doneti jasnost kako dalje da idete u vašem životu.
Vaš intelekt će biti ključ uspeha ove godine i doživećete uspeh zahvaljujući svojoj kreativnosti i nizu ideja koje dolaze iz vas. Neke od vaših ambicija i ekscentričnih želja se mogu ispuniti ove 2021. godine. Bićete otvoreni prema drugima i izražajniji kao nikada do sada.

Tokom 2021. godine Device bi trebale da se oslone na svoju mudrost kad budu preduzimali važne odluke. Ne bi trebalo da zavisite od drugih i od njihovih ideja. Početak godine nije baš obećavajući za ljubavne veze tokom retrogradnog Merkura, ali ćete biti posvećeni partneru tokom godine. Planetarni aspekti su povoljni za ostvarenje vaših snova. Zdravlje će biti dobro, a energiju ćete održavati na potrebnom nivou. Ova 2021. godina može biti sjajna za stvaranje novih prijateljstava, tako da će vaša društvena mreža porasti ove godine, a najverovatnije ćete prijateljstvo uspostaviti sa ljudima sa kojima delite slično interesovanje i imate puno toga zajedničkog.

Planeta Mars tokom godine će biti i u znaku Jarca i Vodolije, a to će vam pomoći da poboljšate vaše psihičko i fizičko zdravlje. Uticaj znaka Jarca će vas podstaći da provodite više vremena napolju i u prirodi. A Vodolija, kao vazdušni znak, podstaknuće vas na to da poboljšate svoju inteligenciju novim saznanjima i isprobavanjem nekih novih stvari, što može da pomogne poboljšanju vašeg mentalnog zdravlja.

Ne bi trebalo da bude nekih većih zdravstvenih problema za Device u ovoj 2021. godini. Vaš imunitet biće prilično visok. Na mentalnom planu preplaviće vas osećaj optimizma, a i fizički ćete se osećati odlično. Aktivnosti napolju, pod vedrim nebom, će da ojačaju vaš duh i donesu dobro raspoloženje.Vi Device imate snažnu emocionalnu vezu sa vašom mladošću i to je lepo imati. Postojanje veze sa vašom mladošću dobar je način da se uverite da su odluke koje donosite ispravne za vašu dušu i kada je u pitanju ljubav, tada ćete u 2021. godini slušati to vaše ‘mlađe ja’. Godina 2021. za one rođene u znaku Device, dolazi sa intenzivnim izazovima i trenucima. Jasno je da će biti puno previranja na ljubavnom ovom području, a najveći rizik 2021. godine biće taj što će Device imati tendenciju da postanu preterano zavedeni i time poverovati da su upoznali svoju srodnu dušu.

Januar i Februar uneće u vas neke vrlo stare emocije vezane za ljubav koje mogu biti prilično snažne. Ovo kod vas može pokrenuti dosta toga. Obratite pažnju na ono što izlazi na površinu, jer sve ovo se ne događa slučajno i vaš um sigurno pokušava da vam nešto kaže. Ti glasovi iz prošlosti biće još glasniji na proleće. Svi dobro znamo da je proleće vreme kada se ljubav bukvalno oseća u vazduhu. Ni vi Device niste izuzetak od toga, što je i normalno.

Verujte vašim unutrašnjim glasovima kada je ljubav u pitanju. Možda neće stalno i u svakom momentu biti jasnog odgovora, ali odluke koje donosite biće iz dobrih izvora. Sve u svemu, mnogo strasti romantike je na vidiku za Device ove 2021. godine.

VAGA

Ova 2021.godina može se pokazati kao jedna od najuspešnijih godina za vas. Sa tranzitom Saturna i Jupitera, dvostruka energija planeta će pojačati blagonaklonost u vašem životu. Štaviše, planeta Saturn će uneti stabilnost u vaš lični život. U ovoj godini Vage mogu postići ono čemu teže, čineći manje izmene u svakodnevnim aktivnostima i izbegavajući značajne promene.

Uran će veći deo 2021. godine provesti u znaku Ovna, što može prouzrokovati neke promene u vašem porodičnom životu. Možda ćete morati malo više da brinete o vašim roditeljima. Što se tiče ostalih vaših članova porodice, Venera koja je u znaku Jarca od Novembra pa do kraja godine, pomaže vam da se osećate blisko sa članovima porodice kao i sa osobama iz vašeg društva. Verovatno ćete želeti da poboljšate vašu ljubavnu vezu, pa čak i da planirate prinovu u toku ovih dva meseca.

Tokom 2021. godine planeta Mars će imati nekoliko tranzita kroz znak Vodolije, tako da ćete se vi verovatno osećati dosta ambicioznije kada je u pitanju sprovođenje vaših zdravstvenih ciljeva. Verovatno da ćete pokušati da poboljšate svoje zdravlje, ali ne toliko zbog boljeg osećanja, već zbog vašeg izgleda. Ali gledajte da se ne preforsirate. Svakako izbegavajte nekakve moderne dijete, neće vam doneti ono što očekujete. Ako uspete da vežbate na zdrav način, to će biti ono pravo. Ako ne, na kraju ćete biti manje zdravi nego pre.

Tokom 2021. godine koja je pred nama, Vage bi trebale biti odličnog zdravlja. Vaš imunitet će biti na visokom nivou kao i vaša energija. Koristite ovu vašu pozitivnu energiju za obavljanje nekih konstruktivnih radova.

U ovoj godini Vage imaju dve zanimljive nebeske sile koje su u potrazi za vašim ljubavnim životom, a to su Merkur i Pluton koji će da bace pogled na ono na čega ste krenuli, koga volite i kako se oni ophode prema vama. Te dve vrlo različite tačke gledišta daju vam perspektivu vašeg života. Iskoristite tu činjenicu i slušajte šta imaju da kažu, jer mnogo vam govore.

Ove godine rođeni u znaku Vage imaće mnogo intenzivnih trenutaka, bićete i ogrničeniji u pogledu ispoljavanja ljubavi, ali ćete s druge strane imati puno energije u konsolidaciji vaše veze, pogotovo će je imati oni koji su sami i koju će usmeriti da pronađu pravog partnera. Vage će biti veoma znatiželjne i željne eksperimenta, privući će ih nekonvencionalni odnosi i neuobičajeni partneri. Vaša privlačnost i moć zavođenja biće veoma visoki.

Kako godina odmiče vi ćete imati samopouzdanja da potražite najbolje savetnike za sebe čije reči će vam pomoći da krenete dalje napred.

ŠKORPIJA

Ova godina obećava da će obogatiti vaš fizički i mentalni život. Vaša kreativnost će vam pomoći da uspete, što se kaže, da pokorite svet. Iako vi više volite da radite na neki način tajanstveno, iza scene i mrzite da budete u centru pažnje, ove godine to može da se promeni.

Ove godine obratite pažnju na zdravstvena i finansijska pitanja, pošto njima treba dati prioritet. Ovo bi takođe bilo dobro vreme za povezivanje sa nekim vašim davno zaboravljenim prijateljima. Ako želite da imate dobre odnose sa drugima, što manje, ili nikako se ne mešajte u osećanja drugih.
Kako će 2021. godina teći napred, verovatno ćete biti još energičniji i hrabriji i bićete u stanju da se držite svojih planova i odluka.

Ove 2021. godine planeta Pluton u znaku Jarca će pozitivno uticati na vaš društveni život i moći ćete da poboljšate vaše komunikacijske veštine, a posebno ćete biti dobri u pismenoj komunikaciji. Škorpije će se ove godine odlično zabavljati u gotovo svim oblastima svog života. Ipak, savetuje vam se idete polako, korak po korak, da ne žurite, jer srpljenje je ono što treba da negujete ove godine. Čekaju vas dobre vesti kako u ličnom tako i u profesionalnom životu. Imaćete stalnu podršku porodice. Osetićete se veoma zadovoljnim sami sobom i očekuje vas staloženiji život. Mogu vas očekivati daleka putovanja, moguće od marta do jula.

Vi Škorpije ste izuzetno tajanstvene i nikada vas nije bilo lako upoznati. Uvek ste uspevali da držite ljude na udaljenosti, čak i kada ste ih naizgled pustili u svoj život, a to je vaš tipični odbrambeni potez. Ono što ćete morati da uradite u 2021. godini je da budete malo pažljiviji u vezi s tim odbranama i preispitate svoje motivacije za njih. Nesumnjivo ćete otkriti da postoje neke prilike kada ćete želeti da pustite ljude da uđu u vaš svet.

Rođeni u znaku Škorpije, uprkos svojoj karakterističnoj posesivnosti, postaće mnogo slobodniji i biće im potrebno više nezavisnosti u vezi. S druge strane, Škorpije će želeti da eksperimentišu na intimnom i erotskom nivou i lako mogu da uđu u ljubavne avanture i tajne veze. U 2021. godini Škorpije će iamti priliku da se otrgnu od prošlosti, bilo da se radi o uspomene ili nekadašnje veze.
Neka mogućnost će se pojaviti za vas odmah u januaru 2021. godine.

Za one koji planiraju brak, najbolje vreme za brak je između sredine aprila i prve nedelje maja, kada planeta Venera bude u znaku Bika. Ako vam brak nije na umu, onda će se pojaviti neka druga pitanja vezana za vašu vezu. Ako ste trenutno sami, da li biste trebali da započnete novu romantičnu vezu, ako ste u vezi – da li ste u pravoj vezi, da li da planirate bebu…

Sve u svemu, ovo može biti jedna od nezaboravnih godina jer ćete verovatno postići mnoge svoje ciljeve, a sve zahvaljujući vašoj odlučnosti i napornom radu.

STRELAC

Ova godina biće odlična da se puno posvetite čitanju, da se bavite istraživačkim radovima kao i svim drugim načinima koji će vam pomoći da steknete mnogo znanja i mudrosti. Vaš smisao za avanturizam ove godine će se podići na jedan viši nivo. Učite od majke prirode da biste se ove godine poboljšali vaše fizičko i mentalno stanje.

Godina 2021. verovatno može doneti mnogo iznenađenja za vas i to za sve starosne strukture, a što će sve obradovati. Prosperitet, uspeh i bogatstvo će se verovatno manifestovati tokom godine što će vam se naravno svideti i imate sve izglede da budete zadovoljni. Imate šanse da vaše obrazovanje i znanje bude još impresivnije ove godine, što će vam doneti osećaj ispunjenosti.
Strelčevi se ove godine mogu radovati obilju romantike. Dobićete mnogo prilika da uđete u ljubavne veze i na vama je da ih iskoristite. Vi biste trebali da napravite prvi potez i trebali bi da se potrudite da se vaš partner oseća slobodno u komunikaciji sa vama.

Ove godine možete postaviti dobre temelje za jednu duboku vezu sa nekim do koga vam je stalo. Nejasno je da li će ova veza imati veze sa vašom porodicom, nekom platonskom ljubavi ili romantičnom vezom. Verovatno ćete ove godine saznati više stvari o ljudima koje već poznajete, a što znači da će i oni naučiti više o vama. Ako nemate prljavih tajni, ovo može ispasti na dobro.

Za Strelčeve, ove godine planete favorizuju dobro zdravlje i raspoloženje. Ne postoje neki loši efekti uočeni oko vas koji bi se mogli upetljati u vaše opšte dobro stanje. Ali to ne znači da možete da se opustite. Treba da se držite pravilne ishrane i redovne vežbe.

Za vas, Strelčeve biće dobro da se u 2021. godini setite svih oblika koje ljubav može da ima i da prepoznate da su svi oni vredni i da su deo ljudskog iskustva. Ova godina je vreme kada će ljubav doći na vas u mnogo različitih oblika, od različitih ljudi, pružajući vam mnogo različitih stvari. Na vama je da obratite pažnju i steknete ljubav koja vam je potrebna i koju zaslužujete.

Strelčevi mogu započeti nove veze sa osobama u njihovom okruženju ili preko prijatelja.

Sve u svemu, ljubav može da vam bude uzbudljiva tokom 2021. godine.

JARAC

2021. će verovatno biti godina sa dešavanjima koja mogu uticati na vaš život. Godina 2021. može vas naterati da pažljivo proučite svoje postupke i navesti vas da izvršite neka prilagođavanja. Ove promene mogu odlučiti o budućnosti vaših postupaka. U stvari, odluka koju možete sada doneti, a onda je slediti sa odgovarajućim postupcima, odlučiće o ishodu tokom godine.

Godina 2021. dolazi sa puno odgovornosti prema deci. što može da vas prilično iscrpi i oduzme dosta energije. Sve eventualne stresne situacije možete da prevaziđete sa pravilnim tehnikama opuštanja.

Ova godina može da dođe sa popriličnim udelom uspona i padova. Budući da su mnoge planete poslale svoj blagoslov na vaš znak Jarca, tako da ćete verovatno imati više sreće nego loših stvari. Iskoristite ovu godinu da se usredsredite na svoje finansije i porodicu. Ako to možete da učinite kako treba, onda bi vam godina trebala dobro proći.

Jarčevi će imati prilično sjajan period tokom ove 2021. godine. Međutim, trebalo bi da iskoristite ovo vreme da procenite vaš životni položaj i kako da napredujete u društvu. Budite optimistični uprkos tome što se stvari ponekad poremete i ne budu onakvima kakvima biste vi želeli da budu. Uspostavite osećaj samoispitivanja u svojim postupcima koji će vam pomoći da locirate eventualne greške u životu, sadašnje i buduće.

Za Jarca godina koja predstoji ima i Jupiter i Saturn u području koje vlada opštim zdravljem i blagostanjem. Iako bi Saturn mogao povremeno dovesti do zdravstvenih problema i perioda slabog imuniteta, Jupiter će da donese određenu ravnotežu i poboljšanje stanja. Savet je da Jarčevi imaju zdrave navike da bi tokom godine bili u najboljoj formi.

Planeta Venera je možda očigledan izvor dobre sreće u ljubavi i romantici, ali je ona takođe i snaga koja osnažuje izgrađujući samopoštovanje, a u ovoj 2021. godini ona će sjajno da vas obasjava. U 2021. godini broj međuljudskih susreta koji su pred vama jako će se povećati. Možda neće svi ti susreti biti vezani za onu tipičnu ljubav i romantiku, ali svaka osoba sa kojom budete komunicirali to će učiniti sa nekim oblikom ljubavi.

Dok je planeta Venera u vašem znaku Jarca, drugi će vas verovatno smatrati privlačnijim nego obično. Takođe, mogli biste se osećati harizmatičnije. Obe ove stvari mogu vam pomoći da pronađete sreću u ljubavi ove godine.

Ako niste u vezi i tražite uz sebe nekoga posebnog, ovo bi vrlo lako možda moglo biti ono pravo. To bi mogao biti neko koga ste upoznali ranije tokom godine ili ste se prvi put sreli tokom leta.

Godina 2021. biće vreme da ponovo otkrijete i saznate šta zaista želite od osobe pored sebe.

VODOLIJA

Godina 2021. će vam verovatno pružiti mnogo više iskustva nego što je to obično bilo. Budući da je Saturn u 12. kući za vaš znak, početnih nekoliko meseci možda će porasti napetost i možda ćete se suočiti sa nekim izazovima.

Neke Vodolije možda neće moći da dešifruju šta im se sprema u 2021. godini. Neophodno je da ostanete smireni i da se hrabro i mudro suočite sa eventualnim neizvesnostima. Mnogi vaši stari projekti će se završiti, a mnogi novi poduhvati biće započeti tokom 2021. godine. Stvari po vas postaju pozitivnije i ohrabrujuće.

U 2021. godini možete biti fokusirani na veze i na intelektualna traganja. Iskoristite ovu godinu da steknete nove prijatelje, ali ne zaboravite na svoje hobije. Dobre stvari će vam doći ako budete imali zdrav društveni život u 2021. godini.

Ovaj znak može da podnese sve što mu se desi 2021. godine. Pluton u Jarcu će vas podstaći da napustite i odbacite sve što vas sputava. Iako je to možda teško, ne morate da imate bliske odnose sa svim članovima porodice. Pustite ljude koji vas povređuju, čak i ako ste u srodstvu sa njima. Ovo vam može pomoći da poboljšate svoje emocionalno stanje. To vam u nekim trenucima može otežati godinu, ali dugoročno će vam biti bolje.

Pored svega, ova 2021. godina obećava da biti dobra godina za Vodolije po pitanju zdravlja i veselog raspoloženja. Bićete prožeti sa vitalnošću i energijom koja vas obliva tokom godine. Vaša mentalna snaga osigurava da budete i u fizičkoj formi. Međutim, mogu se povremeno pojaviti periodi nedostatka imuniteta koji mogu da utiču na neke zdravstvene probleme. Zato obratite na to posebnu pažnju i pojačajte imunitet.

Pridržavajte se zdravih prehrambenih navika i redovno vežbajte. Treba izbegavati prekomerno uživanje u brzoj i začinjenoj hrani.

Vaš pozitivan pristup životu ima izuzetno veliku ulogu u vašem opštem zdravlju i blagostanju.

Što se ljubavi tiče, 2021. godina može biti prilično čudna, jer možete pronaći ljubav ne nekim potpuno neočekivanim mestima. Budite spremni da ljude u svom životu vidite na jedan drugačiji način nego što ste dosad navikli i pozdravite svaki oblik ljubavi koji će se pojaviti oko vas.

Venera će veći deo godine proći kroz vaš ljubavni sektor, a Vodolije koji su sami imaće velike šanse da započnu nove veze. Takođe, ako govorimo o parovima sa čvrstim vezama, ovaj tranzit može im doneti priliku da postanu roditelji i tako ojačaju svoju vezu.

Istovremeno, 2021. godina donosi Vodolijama veću otvorenost za flertovanje i osvajanje, a Vodolije mogu biti privučene nekim sentimentalnim avanturama i mogu ih privući ljudi iz inostranstva, iz akademskog okruženja ili sa kojima dele ista uverenja i mentalitete. Takođe, neka nova ljubav može se pojaviti na putovanju, mada neće vam biti lak zadatak da nađete idealnog partnera i trebali biste se predstaviti u boljem svetlu da biste se povezali sa potencijalnim partnerom.

Ako želite da pokrenete neko sopstveno preduzeće, posle maja meseca 2021. godine, postoji velika mogućnost da ispunite svoj san i započnete sopstveni posao.

RIBE

Proteklih godina stvari su možda bile malo luckaste prema vama, ali sve je to spremno da se slegne. U vašem porodičnom životu stvari mogu biti malo nezgodne, ali planete će vam sigurno pomoći. Ako budete mogli da budete hladne glave, smireni i skoncentrisani, uspećete u svemu i na kraju će sve biti u redu.

Zdravlje će vam biti izvrsno ukoliko se budete pridržavali redovnih vežbanja i opuštanja koja su vam uvek neophodna i dobro dođu s obzirom na vaš ponekad slab nervni sistem kojem treba da posvetite posebnu pažnju. Neophodno je da koristiti i svoje instinkte da biste postigli uspeh ove godine, a oni vas retko kada iznevere.

Ova godina bila bi prilično blagoslovena za Ribe. Uživajte u njoj svim srcem i dušom i uživajte u svakom trenutku dok on prolazi. Trebate da spoznate svu lepotu življenja u trenutku jer je to vam veoma potrebno. Budite zahvalni dragom Bogu i budite dobri prema ljudima okolo vas. Budite ljubazni i činite dobra dela svakodnevno i ovo će vam doneti preko potrebni duševni mir i harmoniju u vašem životu.

Ove godine vaše zdravlje i finansije će posebno dobro proći. Širite pozitivne vibracije oko sebe. Pridružite se nekoj socijalnoj i dobrotvornoj delatnosti koje će vam dati lep osećaj. Izmamite osmeh licima u vašoj blizini, širite optimizam među njima.

U 2021. godini najbolje je da vašu pažnju usmerite svom fizičkom zdravlju, jer ćete u ovoj godini verovatno morati da radite neke poslove i radnje koje mogu uzeti danak vašem fizičkom telu ako ne budete vodili dovoljno računa o tome. Zato je najbolje da često vežbate i da se što pravilnije hranite.

Uvek ste imali problema sa ispoljavanjem ljubavi. Možda se i neslažete ali je činjenica da nikada niste celog sebe smatrali dostupnim za ljubav, romantiku i sve drugo vezano za ljubav a što je dostupno drugima.

Ribe koje su u vezi i koje su zapale u neku vrstu monotonije, sada će moći da prevaziđu rutinu i povrate strast. One Ribe koje su emocionalno ili finansijski zavisni od svog partnera možda će moći da se toga oslobode u 2021. godine.

Godina 2021. je vreme kada ćete početi da preusmeravate to razmišljanje na nešto malo više ljubavi. Vi ćete promeniti taj svoj stav i početi da se ponašate malo bolje nego što to inače radite. Januar i Februar 2021. godine su odlični meseci za malo samoispitivanja a ovo ćete posebno želeti da uradite u oblastima ljubavi.

(Alo.rs)