U tajnoj misiji Apolo 20 doneli su vanzemaljskog pilota sa Meseca – VIDEO

mona-liza-apolo-20

Prilikom razgledanja NASA-inog Apolo atlasa slika, primećen je NLO u jednom od kratera. Ovo je sada zvanična fotografija NASA-e u njihovim arhivama i o njoj se ne može raspravljati niti se može opovrgnuti.

Skot Vorig je o ovom svemirskom brodu pisao ranije u svojim knjigama „Zmajevi Azgarda“ i „Uočavanja NLO od 2006.-2011.“, u kojoj je napisano čitavo jedno poglavlje o tome.

Ako još uvek sumnjate, NLO možete uočiti na stranici NASA-e:
http://www.lpi.usra.edu/resources/apollo/frame/?AS15-P-9625  u samom centru fotografije, vasionski brod ćete primetiti odmah sa desne strane od velikog kratera u obliku trougla uz uvećanje od 5 puta.

Kako biste bolje videli, kopirajte je na svoj kompjuter i uvećajte 2-5 puta.

Neverovatno, zar ne? Iako su Apolo misije navodno stale kod misije Apolo 17, ostale, od 18-20 su izvedene u najvećoj tajnosti.

Na misiji Apolo 20 su ušli u svemirski brod na Mesecu i sakupili svu tehnologiju koju su mogli da pronađu, uključujući i vanzemaljskog pilota koji je bio go, ali obložen nekakvim voskom.

Rekli su da žena pilot nije ni živa ni mrtva nego nešto između. Pronađena je priključena za pilotske kontrole nekakvim cevima.

Postoji i snimak na kojem su izvadili cevi iz tela pilota i odveli je u Modul za sletanje.

Misija Apolo 20 je bila namenjena da se dođe do drevne vanzemaljske tehnologije.

Webtribune.rs