OPREZ: Jabuke koje kupujemo u velikim supermarketima su presvučene plastikom! – VIDEO

jabuka-gmo

Jeste li se ikada zapitali zbog čega one velike crvene jabuke u velikim trgovačkim lancima tako lepo sjaje ? U nastavku pogledajte video koji dokazuje da su te jabuke presvučene plastikom koja im daje tako lep sjaj.

Jabuka je oduvek bila simbol zdrave ishrane, međutim postavlja se pitanje šta su sve trgovine i proizvođači spremni učiniti ne bi li privukli kupce da kupuju baš njihove jabuke. Tako se na tržištu prodaju GMO jabuke pune raznih hemikalija, a sve u svrhu „poboljšanja kvaliteta“, kako bi bile velike i sjajne, a poznatno je da je sjaj nešto što je odvuijek privlačilo pažnju kupaca.

Ovog puta smo naišli na jabuku koja svojim sjajom zapravo odaje sasvim nešto drugo što vam možda nikada ne bi palo na pamet, a to je da su ove jabuke presvučene plastikom!

Možda su trgovci želeli biti ekonomičniji jer ono što ih najviše zanima je zapravo profit, a ono što ih manje zanima je vaše zdravlje. Plastificiranjem jabuka produžuje im se rok ​​trajanja, ali posledice toga se očituju na našem zdravlju, jer svi dobro znamo da ljudi ne jedu plastiku, štaviše plastika je otrovna za naše telo.

Razmislite gde i koje jabuke kupujete, te da li ćete ovakve jabuke ubuduće davati vašoj deci govoreći im da su jako zdrave i ukusne.

https://youtu.be/TygxCgW6Jp8

(4Dportal)