Nova šokantna fotografija: Uočen medved na Marsu! – VIDEO

mars-medved-sisar

NLO istraživač je pozvao UN da pošalju sondu na Mars pošto se pojavio dokaz o postojanju životinja na crvenoj planeti, tj. uočen je medved!

Fotografija je preuzeta iz onlajn baze podataka NASA-e i postavili su je lovci na NLO-e koji tvrde da se na slici vidi medved ili neki drugi sisar koji hoda na četiri noge.

Skot Vering, urednik sajta UFO Sightings Daily, ubeđen je da je u pitanju pravi medved. On skoro svakodnevno objavljuje fotografije NASA-e koje je rover Curiosity uslikao i poslao na Zemlju, ukazujući na razne oblike života van Zemlje.

On je za najnovije otkriće rekao: „Ovo biće ima dlake, a to se vidi iz senke oko njegovog tela. To znači da nije u pitanju statua već živo biće“.

Sliku je otkrio korisnik Jutjuba, Paranormal Crucible, mada on nije naveo da je u pitanju medved već neki „hibridni glodar“. Korisnik je ubeđen da na crvenoj planeti ima životinja koje su daleko odmakle u evoluciji, ali da fotografija svakako potvrđuje da ima života na Marsu.

Vering je ubeđen da NASA namerno objavljuje crno-bele slike kako ljudi ne bi mogli da zapaze ove oblike života.

On je istakao da će poslati fotografiju generalnom sekretaru Ujedinjenih nacija, Ban Ki Munu.

„Podeliću ove fotografije sa celim svetom. Želim da im pomognem da otvore oči pred istinom“, rekao je Vering.

Mnogi naučnici ipak nisu ubeđeni i smatraju da je ovo samo još jedan primer fenomena poznatog kao pareidolija, kada ljudski mozak zavara oči da uoče nešto poznato, poput lica, životinja i šablona na površini nečeg neživog.

Naučnici takođe ističu da većina ovih otkrića ima istu teksturu i sastav kao kamenje oko njih.

NASA nije davala nikakve specijalne komentare o ovim otkrićima, s tim što je u avgustu navela da je verovatno u pitanju pareidolija.

Webtribune.rs