Neko zna šta će se dogoditi: Nibiru dolazi a svi ćute i kriju – VIDEO

cvdgsk73tsdj

Mediji često izbegavaju izveštavanje o određenim događajima, čak i onda kada su oni veoma važni. Zato informacije o tim događajima koje dođu do javnosti nisu potpune.

To je slučaj sa dolaskom Planete X, planete Nibiru. Retki pojedinci, koji su dobro informisani o dolasku ove planete, uveliko se pripremaju taj momenat, a postoji šansa i da će neki od njih pokušati da zahvaljujući ovom događaju ostvare ličnu korist.

Tačan datum dolaska planete Nibiru se ne može utvrditi, ali iskrivljenja u magnetosferi, neobične aktivnosti Sunca i crvene kiše samo su neki od signala koji upućuju na to da se sprema značajan događaj.

https://youtu.be/IOmaNg_9oIg?t=375

Kada je planeta Nibiru u pitanju, ruski mediji su bili izuzetak jer su javnosti objasnili da se ova planeta na svakih 3.600 godina značajno približava Zemlji, a njeno približavanje može da dovede do značajnih promena na Zemlji, uključujući i promenu magnetnih polova Zemlje.

BDVSWEINSD

Delovanje ove planete može da dovede do katastrofalnih posledica po život na Zemlji, jer ono uzrokuje razorne zemljotrese, cunamije i vulkanske erupcije.

Sudari planete Nibiru sa drugim planetama su takođe mogući i već su zabeleženi slučajevi uništenja planeta nakon sudara sa Planetom X. Samim tim, jasno je da bi, ukoliko bi Planeta X udarila u Zemlju, posledice bile fatalne.

Webtribune.rs