NASA našla vanzemaljsku sferu na Marsu

mars-sfera

Da li je moguće da je NASA-in rover uslikao sferu na Marsu koja je pripadala drugoj civilizaciji? Ako se može verovati najnovijim slikama koje je rover poslao na Zemlju, onda je to sasvim moguće.

Ova novootkrivena sfera izgleda da lebdi nad površinom Marsa, navode NLO stručnjaci.

NASA navodi da je fotografija napravljena 10. aprila 2015. godine, a NASA je malo izmenila fotografiju. „Boja fotografije je izbalansirana tako da izgleda onako kako bi izgledala u toku dana na Zemlji“, navodi se na sajtu NASA-e.

Kakav je to misteriozni objekat? Da li je moguće da to uopšte i nije sfera? Da li je moguće da je u pitanju igra svetlosti zbog koje nam se čini kao da sfera lebdi iznad zemlje? Stručnjaci za obradu fotografija veruju da je u pitanju igra senki na crvenoj planeti. Stručnjaci smatraju da su u pitanju dva različita kamena, zbog čijeg položaja se čini kao da jedan od njih lebdi.

nasa

Međutim, NLO stručnjaci se ne slažu. Oni navode da ovo nije prvi put da je tako nešto otkriveno na crvenoj planeti. NLO stručnjaci kažu da je bilo mnoštvo fotografija koje prikazuju objekte koji ne mogu racionalno da se objasne.

Ipak, koliko je verovatno da na crvenoj planeti postoje vanzemaljske „sfere“? Naučnici i stručnjaci kažu da su misteriozni objekti koji se vide na Marsu u stvari samo greške u pikselima. NLO stručnjaci smatraju da su u pitanju vanzemaljske letelice koje posmatraju naše rovere i vozila na Marsu. Ukoliko su to stvarno vanzemaljske letelice, ko ih je napravio? Da li je moguće da postoji život na crvenoj planeti i da nam je sve vreme bio pred nosom?

Mnogi istraživači veruju da postoji život na crvenoj planeti i naglašavaju da treba da zavirimo ispod površine.

Šta vi mislite? Da li ova sfera ima vanzemaljsko poreklo ili predstavlja igru svetlosti i senke?

Webtribune.rs