Evo šta se dešava kada pijete ovaj napitak iz tibetanskog manastira 25 dana

jgtyfnhgtj

Sledeći prirodni preparati služe za postupno čišćenje krvnih sudova od masnih naslaga, prevenciju srčanog i moždanog udara, kao i za podmlađivanje organizma.

Recept za prvi drevni eliksir pronađen je u starom tibetanskom manastiru, ispisan na glinenim pločicama. Pretpostavlja se da je zapisan pre više od 2.000 godina, a osim što daruje dugovečnost, obećava i savršeno zdravlje.

Preparat služi za postupno čišćenje krvnih sudova od masnih naslaga i prevenciju srčanog i moždanog udara.

Tibetanska tajna receptura takođe preventivno deluje na anginu pektoris, nastanak tumora, popravlja vid i podmlađuje organizam.

Recept za tibetanski eliksir zdravlja i dugovečnosti

Sastojci: 300 g belog luka, 1 kg neprskanog limuna, 1,5 l vode

Priprema: Beli luk i limun sa korom sitno sameljite. Nakon toga staviti litar i po vode da proključa, pa smanjite vatru i dodajte u nju taj samleveni beli luk i limun. Poklopite. Na laganoj vatri ovu smesu kuvajte 15 minuta (nikako duže od toga). Sklonite s vatre i ostavite da se ohladi. Tibetanski lek je gotov. Čuvajte ga u poklopljenoj staklenoj posudi (tegli).

Tretman: Ovaj preparat uzimajte na prazan stomak svakog jutra i to pola decilitra, tokom 25 dana. Posle toga obavezno napravite pauzu od 10 dana, a onda ponovite postupak do poboljšanja zdravstvenog stanja. Nakon toga prestanite s upotrebom leka.

Napomena: Strogo se pridržavajte dnevne doze leka i pauze od 10 dana između dva tretmana. Nakon izlečenja ne treba da uzimate lek, već samo ako dođe do pogoršanja zdravstvenog stanja.

Zdrave osobe koje se odluče da lek uzimaju radi poboljšanja opšteg stanja organizma neka primenjuju samo jedan do dva tretmana godišnje i to dva puta po 25 dana u razmaku od 6 meseci.

sdfgfdhdf

Tibetanski eliksir za podmlađivanje organizma

Ova mešavina belog luka, meda i limuna u tibetanskoj medicini poznata je kao prirodni eliksir koji uspešno usporava proces starenja.

Sastojci: 10 glavica belog luka, sok od 10 limuna, 1 kg meda

Priprema: Sitno naseckajte 10 glavica belog luka i pomešajte ih s jednim kilogramom meda i sokom od 10 limuna.

Smesu ulijte u staklenu teglu, poklopite i ostavite je da stoji osam do deset dana. Nakon toga, uzimajte po kašiku ovog prirodnog eliksira dva puta dnevno, ujutro na prazan stomak i uveče pre poslednjeg obroka.

Zašto su ovi recepti toliko delotvorni

Ovi recepti sadrže tri najbolja sastojka – med, limun i beli luk. Svaki od njih ima višestruke dobrobiti za zdravlje.

Beli luk: Štiti krvne žile, snižava krvni pritisak i nivo holesterola u krvi i smanjuje rizik od srčanih i moždanih udara.

Između ostalog, koristan je u prevenciji tumora, a štiti i od mnogih hroničnih bolesti. Ublažava prehladu i grip, uništava crevne parazite, leči gljivične i bakterijske infekcije, jača imunitet, usporava staranje i otklanja umor i napetost.

Limun: poseduje snažna antioksidativna i antibiotska svojstva. Zahvaljujući vrhunskoj bioefikasnosti – sposobnosti da se u krvi zadrži i do 24 sata – efikasan je u prevenciji tumora i njegovom širenju na okolne organe.

Uz ostala blagotvorna svojstva, sprečava nakupljanje holesterola na zidovima arterija i doprinosi njegovom snižavanju, čime nas na kraju štiti od moždanog i srčanog udara. Osim što čuva zdravlje, limun kao snažan antioksidans takođe usporava starenje.

Med: Takođe je antioksidans koji poseduje i antibiotska svojstva. Štiti organizam od štetnih materija, a ako se uzima u kombinaciji s lekovitim biljem, povećaće njihovu efikasnost.

Iz navedenog, nije teško zaključiti zašto su sastojci poput belog luka, limuna i meda dobitna kombinacija pri lečenju mnogih bolesti i tegoba.

(Atma.hr)