Evo kako upala pluća može da se izleči za tri sata prirodnim putem

dfvsk2389sj

Upala pluća i grip su bolesti koje često počinju bezazleno, a na kraju mogu da dovedu čak i do smrtnog ishoda. Konvencionalna medicina nas savetuje da se vakcinišemo radi prevencije, ali to nam ništa ne garantuje.

Vakcine slabe imuni sistem, što se lako da zaključiti ako uzmete u obzir da one sadrže otrovne supstance poput žive, aluminijuma i formaldehida. Isto tako, mnogi virusnu upalu pluća leče antibioticima, iako su antibiotici potpuno nemoćni protiv virusa.

Ipak, priroda i ovog puta ima rešenje koje konvencionalna medicina ignoriše. Vitamin C može da vam pomogne i kod bakterijskih i kod virusnih infekcija.

Dr Frederik Klener je još četrdesetih godina dokazao da se više od 30 bolesti (uključujući upalu pluća) može lako izlečiti uzimanjem dovoljnih količina vitamina C. Brojna naučna literatura pokazuje da vitamin C ima razne zdravstvene pogodnosti.

Vitamin C se nalazi u brojnom voću i povrću, ali se prave i suplementi vitamina C. Morate paziti koji suplement uzimate, naročito ako se pravi iz kukuruza, pošto kukuruz može biti genetski modifikovan.

Takođe morate znati da oralno uzimanje vitamina C u obliku praha, kapsula ili tečnosti može izazvati digestivne probleme, ukoliko se prezasitite vitaminom C.

Međutim, to zavisi od osobe do osobe. Postoje supstance koje mogu sprečiti ovaj efekat, poput Liposomala ili IV vitamina C. Vitamin C, kao i sve druge odatke ishrani, treba dozirati prema uputstvu koje dolazi uz ove proizvode.

Ukoliko je vaše zdravlje već narušeno nekom drugom bolešću, posavetujte se sa lekarom, kako biste izbegli moguće komplikacije i prezasićenost vitaminom C.

Webtribune.rs